Her gün bir ekmek, bir CUMHURİYET    



CUMHURİYET           ANKARA CUMOK           HABERLER           ETKİNLİKLER           YOLUMUZU AYDINLATANLAR           BASINDA      
      

ANKARA CUMOK’TAN 23 NİSAN’DA 102 ÇOCUĞA KİTAP ARMAĞANI

8 Nisan 2022



Ankara Cumhuriyet Okurları (Ankara CUMOK) olarak Cumhuriyet Kitapları desteğiyle; TBMM’nin kuruluşunun, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 102. yılında 102 çocuğumuza Cumhuriyet Çocuk Kitapları armağan edeceğiz.

Yarınların büyüğü çocuklarımız bizim için çok önemli. “Küçük hanımlar, küçük beyler... Sizler hepiniz, geleceğin bir gülü, yıldızı, bir bahtının aydınlığısınız. Memleketi asıl aydınlığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, kıymetli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız,” diyor Atamız.

Bilindiği gibi “Aydınlanma Kitaplığı Oluşturuyoruz” kampanyamızın sekizincisine ulaştık. Bu kampanyalar aracılığıyla yüzlerce gence ve çocuğa Cumhuriyet Kitapları armağan ettik.

“23 Nisan’da 102 Çocuğa Kitap Armağanı” kampanyasını da her zaman olduğu gibi Ankara Cumhuriyet Okurlarının bitmez tükenmez desteğiyle gerçekleştireceğiz.

Kendi çocuklarınıza ya da ihtiyacı olan çocuklara kitap armağan ederek bu kampanyamıza destek verebilirsiniz.

Kampanyamıza katkı vermek ve bu kampanyadan yararlanmak isteyenlerin ankaracumok@gmail.com ileti adresine yazmalarını rica ediyoruz.

Aydınlık yarınlara...



                   
Paylaş